Sunnuntaina sain liinan viimeinkin valmiiksi. Kiitokset siitä kuuluu naapurille, joka pelastavana enkelinä neuvoi( toisin sanoen laittoi) sen katkenneen kuteen "apulangalla" väliaikaisesti kiinni ja sain siten paukuteltua liinan loppuun. Itse silloin kun se meni poikki niin mietin jo että täytyykö ottaa maalarinteippi apuun, mutta onneksi lanka auttoi siinä asiassa.

En tiedä milloin työn saa puilta pois, siinä kun on muistaakseni 6 metriä lointa ja nyt on vasta 1,5 metriä mennyt.Joten valmiin työn kuva tulee sitten joskus.

Nyt on pieni tauko kutomisessa ja pitäisi sillä välin ostaa matonkuteita, sillä tarkoitus on kutoa 4,5 metriä räsymattoa. Pitäisi vaan osata päättää mitä värejä käyttäisi, sillä sen maton oleskelupaikka tulee olemaan eteinen ja se on meillä aina kurainen. Avokilta tuli jossain vaiheessa kysyttyä että onko toiveita värillä, niin vastaus oli että: kunhan se nyt joskus valmistuisi. Ähhh... joten se siitä. Oikeestaan tekisi mieli tehdä oikein hempeän vaaleanpunainen matto, mutta ei taida oikein sopia sinne eteiseen.  Niin toi vaaleanpunainen ei kylläkään ole mikään lempivärini, mutta ihan tuon miehen takia voisi noin älyttömän värin laittaa:))

Tänään tuli käytyä lankakaupassa ja ostettua 2 kerää Novitan Huopasta, väri tumma sininen. Tarkoitus on niistä tehdä pikkupojalle hattu. Mallikappaleen sain tehtyä puikoilla 8 ja vielä olisi tarkoitus tehdä 10 puikoilla ja sitten katsoa kumpi on sopiva.