Blogeja lukiessa olen monesti törmännyt kirjaimiin ATC ja tietenkin niistä kiinostus on herännyt. No tuumasta toimeen. Perjantaina iltapäivällä tehtiin pojun kaa vanhasta kenkälaatikosta hänelle postilaatikko ja sain "määräyksen" että siinä pitäisi olla oma tekoinen kortti aina aamuisin. No mikä on sen mukavampaa, kuin ruveta askartelemaan kortteja. Ja kun kerran tuli kuvia ja muuta materiaalia tutkittua ja etsittyä, niin päätimpä yrittää tehdä samantien ATC kortteja. Kolme korttia ja niiden aihe on sama ( no nimeä en kyllä keksinyt). Tässäpä tulee eka kortti.

    1220542.jpg

Sitten seuraavat kaksi

    1220543.jpg  

    1220545.jpg

No sittenkun kortit oli väsätty ja tietsika vapaa, rupesin vasta neuvoja lukemaan ja kortteja katselemaan.  Ja tulin tosiaankin siihen tulokseen että eihän noi minun tekeleet ole mitään ATC kortteja, ei sinnepäinkään. Mutta onneksi niillä on eräs hyvin onnellinen vastaanottaja täällä kotona.

Eräs joka tänään kirjastosta kotia tullessa kyseli, että äiti kuinka kauan vielä menee, että ollaan linnassa perillä ( asutaan kerrostalossa) ja joka juoksi innoissaan sisälle ja meni kädet pesemään ilman eri pyyntöä ja odotti että äiti kerkeää laittaa dvd kuvan päälle, kuvan joka oli Barbie- elokuva ja jonka loputtua leikki prinssiä jolla oli super man/ turtles otteet ja prinsessa pelastettavana. Siis aivan mahtava mielikuvitus ja kyky mukauttaa eri hahmot sopuun keskenään. Noiden korttien idea oli kuvata sitä, miten 5-vuotias osaa olla hempeä (barbi) ja raju (super man) yhtä aikaa ja kuinka ne voi sopeuttaa samaan leikkiin.